De fitnessruimte

Visie en het Fitness trainen bij Squash Fitness Centre Arnhem  

Met trots ontvangen wij u graag in onze prachtige fitnessruimtes. Voorzien van de modernste Technogym excite 700i apparatuur. In deze ruim opgezette en goed geaircondioneerde ruimtes is het heerlijk om te trainen, met ruime toevoer van verse lucht doormiddel van de nieuwste luchtbehandeling en niet te vergeten gezellige media entertainment, zowel op de apparatuur als via de flatscreens en het Bose audiosysteem.

 

 
 

Duursporten, waarvan hardlopen, wielrennen triatlon het meest populair zijn, zijn individueel sporten. Juist dat individuele maakt het voor velen zo aantrekkelijk. Trainen wanneer jouw persoonlijke agenda het toelaat. Trainen op een manier die past bij je persoonlijke doelen. Trainen op een manier welke goed aansluit bij karakter en de unieke manier waarop jij je sport beleeft, met een deskundige trainer binnen handbereik. Er zijn inmiddels vele manieren om via het internet aan een trainingsschema te komen. Maar onze onderscheidt zich hiervan door: De persoonlijke aanpak: door middel van een intake, kracht en conditie control test, worden de wensen en mogelijkheden van de sporter geiventariseerd. Op grond van die informatie wordt er een trainingsopzet gemaakt. Dit gaat met de Wellness-Key. Deze sleutel is u persoonlijke begeleider samen met U persoonlijke Trainer. Elk schema is uniek: wat goed is voor de èèn is niet per se goed voor een ander! Saai? Absoluut niet. U wisselt de oefeningen af en bovendien kunt u tijdens het trainen op u cardio apparatuur het favoriete tv-programma bekijken. 

Uiteraard ontbreekt het in deze goed gefaciliteerde sportomgeving niet aan gekwalificeerde instructeurs. Zij staan dagelijks voor u klaar om samen met u uw sportieve doelstellingen te behalen.
Iets waar wij als Squash Fitness Arnhem trots op zijn!


Personal coach

  • Iedereen met  een abonnement van Squash Fitness Arnhem, heeft de mogelijkheid een personal coach te krijgen. lees meer

 

55+ Training
Squash Fitness Centre Arnhem heeft een programma ontwikkeld waarmee u op een effectieve manier kunt bouwen aan uw lichamelijke conditie en fitheid. Lees meer

Studenten

Squash Fitness Centre Arnhem heeft speciale tarieven voor studerenden studenten. 

€29.95 per mnd.

Mensen met een studentensportkaart of een werksportkaart moeten voor de eerste keer een afspraak maken.